Labs

De Van Eyck beschikt over een aantal werkplaatsen voor technisch experiment met gebruik van verschillende materialen en technieken – zoals hout, metaal, grafiek, drukwerk, fotografie, audio en video. Deze faciliteiten worden voortdurend aangepast aan de vraag van deelnemers en aan de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied.

De Labs zijn de onderzoekswerkplaatsen voor deelnemers, kunstenaars van buiten en gasten. Ze zijn vernoemd naar (inter)nationale erflaters uit de regio. Het woord lab benadrukt het onderzoekende experimentele van gelijken. Denken en doen komen er samen.

Begeleidend personeel biedt technische ondersteuning en kennis over de artistieke gevolgen van het gebruik van verschillende materialen en media. Voor het gebruik van aanvullende faciliteiten werkt de Van Eyck samen met collega-instellingen.

Derden zijn van harte welkom om gebruik te maken van Van Eyck's faciliteiten en expertise. Voor meer informatie, waaronder prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met Anne Vangronsveld, coördinator Van Eyck Services, t: 043 3503784 / anne.vangronsveld@janvaneyck.nl

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief