28.06.18

Afscheid Lex ter Braak

Onze directeur Lex ter Braak neemt afscheid. Hij keert terug naar waar hij vandaan komt: zijn eigen atelier.

In de zeven jaar dat hij directeur is geweest heeft de Van Eyck zich ontwikkeld tot een open en rijkgeschakeerde postacademie voor kunstenaars, curatoren, schrijvers, dichters, ontwerpers, architecten - en voor het publiek.

Door zijn visie, lef en overtuigingskracht is de Jan van Eyck Academie omgevormd tot de meervoudige Van Eyck met haar deelinstituten, Labs, internationale projecten en masterclasses. Ook het gebouw is gerenoveerd en verrijkt met tentoonstellingsruimtes, tuinen en een grand café. Zo biedt de Van Eyck haar deelnemers alle mogelijkheden hun talenten in de volle breedte te ontwikkelen.
Op dit stevige fundament kan de academie met vertrouwen in haar toekomst verder werken.

Op donderdag 28 juni staan de deuren van de academie open van 16.00 tot 20.00 uur voor een feestelijk afscheid. Iedereen die zich verbonden voelt met de Van Eyck, is van harte welkom om met Lex het glas te heffen op zijn toekomst en die van de academie.

Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs. In verband met beperkte capaciteit, horen we graag voor 18 juni of u er bij kunt zijn. Mail naar: register@janvaneyck.nl.

 

 

 

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief