22.11.14 – 24.12.14

ARTE POVERA A-Z II

Van Eyck deelnemer Dario D’Aronco neemt deel aan de groepstentoonstelling ARTE POVERA A-Z II, in Cultuurcentrum Strombeek (B) van 22 november – 24 december 2014. 
Een van de werken die D'Aronco toont is een animatie van een overschilderde flyer waarvan een scan en een 3D print is gemaakt. Maurer United Architects, gevesitgd in de Van Eyck, realiseerde deze animatie.

Museumcultuur Strombeek/Gent is een samenwerking tussen Cultuurcentrum Strombeek en S.M.A.K., het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst in Gent. Voor een periode van vier jaar zal het Cultuurcentrum onder de noemer Museumcultuur Strombeek/ Gent jaarlijks twee projecten realiseren aan de hand van de collectie van S.M.A.K. Deze keer worden de intenties van de Arte Povera bekeken met werken van o.a. Mario Merz, Michelangelo Pistoletto, Giulio Paolini, Piero Gilardi, Marisa Merz, Gilberto Zorio, Giuseppe Penone, Giovanni Anselmo, Pino Pascali, Jannis Kounellis, Alighiero Boetti .In dialoog hiermee presenteert de jonge, Italiaanse kunstenaar Dario D'Aronco enkele bestaande en nieuwe werken.

Meer info: http://www.ccstrombeek.be/

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief