28.05.14

De (on)begrijpelijke Overheid

Woensdag 28 mei start de eerste in een rij van werkateliers binnen het kader van De (on)begrijpelijke Overheid. Dit onderzoeksproject wordt geleid door Van Eyck Mirror – products and concepts, het projectbureau van de Van Eyck. De (on)begrijpelijke Overheid gaat met de start van de werkateliers haar tweede, conceptfase in, die vorm krijgt middels een artist in residende programma in het gouvernement van de Provincie Limburg. Tijdens de werkateliers zullen deelnemers van de Van Eyck samenwerken onder leiding van professionals met diverse achtergronden.

Op basis van de brainstormsessies en masterclasses zullen zij individueel of in samenwerking een projectvoorstel doen nieuwe type producten en diensten te ontwikkelen die de provinciale overheid kan inzetten om meer zichtbaarheid te genereren en haar legitimiteit de tonen.

Irene Fortuyn zal het eerste werkatelier leiden. Zij is kunstenaar, Hoofd van het departement Man & Leisure van de Design Academy Eindhoven, tutor aan het KABK Den Haag en mede-oprichter van LabMinds, Amsterdam

Woensdag 28 mei
9.00 - 16.00 uur
Auditorium Van Eyck

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief