03.07.16

Geurroute buitenplaats Kasteel Wijlre

Op zondag 3 juli om 14.30 uur vindt op Buitenplaats Kasteel Wijlre de presentatie van de Geurroute Weerspiegeling plaats.
De Geurroute is ontwikkeld door Sanne Vaassen in samenwerking met Tanja Schell als onderdeel van het project What About a Garden.

Beeldend kunstenaar en oud Van Eyck deelnemer Sanne Vaassen en geurarchitect Tanja Schell hebben zich laten inspireren door de geuren van de tuin van de buitenplaats en door de bewoners: meneer en mevrouw Eijck. Op 3 juli wandelen zij samen met het publiek de route en lichten zij het achterliggende idee toe. Vanaf 3 juli is de route ook zelfstandig te volgen door bezoekers van de buitenplaats.

Zondag 3 juli, 14:30u, buitenplaats Kasteel Wijlre
Aanmelden is niet nodig

De Geurroute: Weerspiegeling is onderdeel van het interdisciplinaire project What About a Garden, een initiatief van buitenplaats Kasteel Wijlre en de Van Eyck. Het project bestaat uit een tentoonstelling in het Koetshuis van buitenplaats Kasteel Wijlre, een serie routes en interventies in de tuin van onder meer botanist Stefan Cools en Anneke Brassinga.

What About a Garden komt tot stand dankzij de financiële ondersteuning van VSB Fonds, BNG Cultuurfonds, Brand Cultuurfonds, Gemeente Eijsden-Margraten, Gemeente Gulpen-Wittem en Gemeente Maastricht, en dankzij bruiklenen van het Bonnefantenmuseum Maastricht.

http://hedgehouse.eu/nl

 

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief