13.03.20 – 01.09.20

Maatregelen coronavirus

UPDATE 24 april 2020

De Jan van Eyck Academie volgt de adviezen van de Nederlandse regering en blijft tot september gesloten voor publiek. In juni zullen wij een online publiek programma organiseren. In september zijn wij terug met het Food Art Film Festival nieuwe stijl.
Een groep nieuwe deelnemers is op afstand begonnen aan hun werkperiode. Vanaf juni verwachten wij hen in de academie te kunnen verwelkomen.

 

UPDATE 27 maart 2020

De Jan van Eyck Academie blijft de komende maanden helaas gesloten voor publiek. De maatregelen van de overheid volgend, zal tot in elk geval 1 juni geen publiek programma worden georganiseerd.
Wij concentreren ons nu op onze huidige en toekomstige deelnemers en zullen hen naar ons beste kunnen van op afstand faciliteren.

Wij wensen u alle goeds in deze moeilijke tijd.

 

13 maart 2020
De Jan van Eyck Academie neemt preventieve maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 coronavirus tegen te gaan.

Het betreft voorzorgsmaatregelen, geen enkele medewerker of deelnemende kunstenaar is positief getest op het nieuwe coronavirus. Omdat de Wereldgezondheidsorganisatie nu spreekt van een pandemie, willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en de gezondheid van onze medewerkers, deelnemers (en hun familie en vrienden) en onze gasten vooropstellen.

Dit betekent dat we van 13 maart tot en met 5 april alle publieke evenementen schrappen en het café-restaurant en de bibliotheek gesloten zijn voor bezoekers.

 

 

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief