01.07.17 – 02.10.17

Residencies 2018

De Van Eyck Call for Applications is open!

Kunstenaars, ontwerpers, fotografen, (landschaps-) architecten, curatoren, schrijvers en denkers kunnen zich nu aanmelden voor een werkperiode aan de Jan van Eyck Academie voor minimaal 6 maanden tot maximaal 1 jaar. 

De Van Eyck is een internationaal multidisciplinair postacademisch instituut waar je de tijd en ruimte krijgt om je werk verder te ontwikkelen in een inspirerende, meervoudige werkomgeving.

De Van Eyck biedt: een eigen studio; studiobezoeken door (gast)adviseurs; goed uitgeruste Labs (print, fotografie/nieuwe media, hout, metaal, een bibliotheek en een Lab voor natuuronderzoek); samenwerkingsprojecten met maatschappelijke partners en partners uit de wetenschap en kunst; een publiek programma van lezingen, events, workshops, symposia en tentoonstellingen.

Meld je vóór 2 oktober 12.00 uur middernacht aan voor werkperiodes startend vanaf april 2018.

Alle informatie vind je hier

 

* Kom je uit Vlaanderen? Via de Vlaamse overheid kun je je ook aanmelden voor een residentie van 6 maanden aan de Van Eyck. De deadline hiervoor is 1 september 2017. Op de website Cultuur van de Vlaamse overheid vind je alle informatie.

 

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief