01.07.18 – 01.10.18

Residencies 2019

DE VAN EYCK CALL FOR APPLICATIONS IS OPEN

DEADLINE 1 OKTOBER – middernacht

Kunstenaars, ontwerpers, fotografen, (landschaps)architecten, curatoren, schrijvers en denkers kunnen zich nu aanmelden voor een werkperiode aan de Jan van Eyck Academie voor minimaal 6 maanden tot maximaal 1 jaar. 

De Van Eyck is een internationale multidisciplinaire postacademie waar je de tijd en ruimte krijgt om je werk verder te ontwikkelen in een inspirerende, meervoudige werkomgeving.

De Van Eyck biedt: een eigen studio; studiobezoeken door (gast)adviseurs; goed uitgeruste Labs (print, fotografie/nieuwe media, hout, metaal, een bibliotheek, een Lab voor natuuronderzoek en een Food Lab); samenwerkingsprojecten met maatschappelijke partners en partners uit de wetenschap en kunst; een publiek programma van lezingen, events, workshops, symposia en tentoonstellingen.

Meld je voor 1 oktober 2018 middernacht aan voor een werkperiode startend in 2019.

Alle informatie en het aanmeldingsformulier vind je hier.

* Met de installatie van de nieuwe directeur Hicham Khalidi, wilt de academie vanaf dit jaar modeontwerpers aanmoedigen zich aan te melden, zodat zij de kans krijgen hun werk tijdens een werkperiode aan de Van Eyck te verdiepen en te verbreden.
 

** Kom je uit Vlaanderen? Via de Vlaamse overheid kun je je ook aanmelden voor een residentie van 6 maanden aan de Van Eyck. De deadline hiervoor is 1 september 2018. Op de website Kunst en Erfgoed van de Vlaamse overheid vind je alle informatie.

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief