28.11.13 – 31.12.69

Start café-restaurant Van Eyck

Vanaf 13 september zal het nieuw ingerichte café-restaurant met tuinterras van de Van Eyck voor het publiek toegankelijk zijn. Het café-restaurant is de ontmoetingsplek van de Van Eyck voor iedereen die in kunst en ontwerp geïnteresseerd is en erbij wil zijn: binnen een internationale artistieke omgeving, in een prachtig, gerenoveerd modernistisch gebouw of in de bostuin.

De veelal biologische keuken is in handen van Jeffrey Kuckelkorn (Cato by cato). Gerelateerd aan het programma van de Van Eyck verzorgt hij dagelijks (vanaf 16 september):

* Ontbijt van 9.00 tot 10.30 uur
* Lunch van 12.00 tot 14.00 uur
* Drankjes en lichte gerechten van 16.00 tot 18.30 uur
* Elke donderdag vindt er een vrij toegankelijke presentatie plaats van enkele deelnemers, adviseurs of externe sprekers en zal er - op inschrijving - na afloop samen gegeten worden. Hou deze website in de gaten voor het actuele programma.
* Elke vrijdagnamiddag is er een speciaal verrassingsprogramma dat werkelijkheid wordt als je erbij bent.
Aansluitend serveert Jeffrey iedere vrijdagavond, steeds met een andere formule, om 19.00 uur een diner op inschrijving.

Reserveren voor het donderdag- en/of vrijdagavonddiner bij Jeffrey, t: 06.51 09 86 19 / e: kuckelko@xs4all.nl (reservering mogelijk tot en met resp. woensdag- of donderdagavond)

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief