28.06.16

The Hidden Garden

Buitenplaats Kasteel Wijlre en de Van Eyck organiseren in samenwerking met het Centre for Contemporary Writing van de Universiteit Maastricht op 28 juni 2016 de po√ęziewandeling The Hidden Garden. Tijdens een korte wandeling door Maastricht worden besloten tuinen bezocht, waar telkens een andere dichter zal voorlezen uit eigen werk, met Anneke Brassinga, Wiel Kusters en Emma Crebolder. De gedichten houden verband met het thema van de tuin.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan The Hidden Garden. Er zijn echter nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer info en aanmelden: info@hedgehouse.eu. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Datum: 28 juni 2016
Tijd: Inloop vanaf 19:00u, start wandeling om 19:30u
Start: Van Eyck, Academieplein 1, Maastricht
RSVP: info@hedgehouse.eu

The Hidden Garden is onderdeel van het interdisciplinaire project What About a Garden, een initiatief van buitenplaats Kasteel Wijlre en de Van Eyck. Het project bestaat uit een tentoonstelling in het Koetshuis van buitenplaats Kasteel Wijlre, een serie routes en interventies in de tuin van onder meer botanist Stefan Cools en beeldend kunstenaar Sanne Vaassen.

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief