09.03.17 – 14.04.17

When Attitudes become Multiform

In de groepstentoonstelling When Attitudes Become Multiform zijn de werken van de deelnemende kunstenaars samengebracht in een installatie.
When Attitudes Become Multiform werd samengesteld door Van Eyck deelnemer Tim Hollander. Tijdens het maken van deze tentoonstelling gebruikte Hollander zijn eigen werk, dat van de andere kunstenaars en dat wat tot het kunstwerk leidt – zoals schetsen, referenties, boeken en restmateriaal uit de studio – als gelijkwaardig materiaal. Het resultaat is een installatie waarin verschillende benaderingen, ordening en chaos, hiërarchie en het gebrek daaraan naast elkaar kunnen bestaan.

When Attitudes Become Multiform is de ruimtelijke tegenhanger van Tim Hollander’s project The Lazy Artist And Other Stories, de publicatie die hij op de Van Eyck gemaakt heeft en waarvoor het samenstellen van steeds wisselende installaties een van de uitgangspunten is.

Met:
Koenraad Dedobbeleer, Tim Hollander, Frank Koolen, Lilian Kreutzberger, Radna Rumping, Pieter van der Schaaf, Ola Vasiljeva, Lina Viste-Grønli

 

Tentoonstelling:
09.03 – 14.04.2017
Ma–vrij 9.00 – 18.00 uur

De tentoonstelling was ook onderdeel van de Open Studios en opende op de eerste private viewdag op 9 maart.

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief