Aanmelden

Aanmeldingsprocedure

Je aanmelding gebeurt volledig digitaal en in het Engels. Je vult het online aanmeldingsformulier in, waarin je ook je aanmeldings-pdf kan uploaden.  De pdf dient niet groter te zijn dan 10 MB.

Je aanmelding bestaat uit de volgende onderdelen, moeten in één pdf staan, en worden door een duidelijke inhoudsopgave voorafgegaan:
a) een projectvoorstel met de reden en het doel van je verblijf (max. 500 woorden)
b) eerste ideeën voor een In-Lab (max. 500 woorden)
c) documentatiemateriaal van recent werk (max. 25 pagina's, 1 à 2 beelden per pagina, werk mag niet ouder zijn dan 5 jaar)
d ) Curriculum Vitae (max. 2 pagina's)

Voor zeer grote bestanden (zoals filmmateriaal) voer je een link in je pdf in naar een server/website/YouTube/Vimeo in, alwaar het bestand bekeken kan worden.

NB:

Zorg ervoor dat alle links naar externe sites werken! Controleer de links in de definitieve versie van je pdf voordat je deze upload in het online aanmeldingsformulier. De links naar externe sites moeten ook blijven werken tot tenminste twee maanden na de deadline.

De inschrijvingskosten bedragen € 65,-. De betaalprocedure is onderdeel vanhet online aanmeldingsformulier. Wanneer je het formulier hebt ingevuld, word je doorverwezen naar Paypal, alwaar je de inschrijvingskosten kan overmaken.

Als je geen Paypalaccount hebt en iemand anders betaalt voor jou: laat het ons direct weten. Stuur een mail naar application@janvaneyck.nl waarin je de naam van de persoon vermeldt die voor jou heeft betaald zodat wij de juiste aanmelding aan de juiste betaling kunnen koppelen. 

Alle informatie over de aanmeldingsprocedure, de vereisten, etc. is in het Nederlands hier te raadplegen. Check ook FEITEN elders op deze pagina.

Vragen?: stuur een email naar: application@janvaneyck.nl

Aanmelden kan van 1 juli t/m 2 oktober 2017

 

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief