Van Eyck Guesthouses

De Van Eyck verhuurt zeven sober en stijlvol ingerichte appartementen voor kort en lang verblijf, centraal gelegen in twee historische panden in het Jekerkwartier van Maastricht. Gesitueerd naast de Van Eyck en tussen de verschillende kunstfaculteiten van Zuyd Hogeschool, de Universiteit Maastricht en culturele instellingen en met het Vrijthof op loopafstand, is het een ideale uitvalbasis voor een cultureel, zakelijk of privébezoek aan Maastricht.

Elk appartement beschikt over een zitkamer met tv en internetverbinding, een badkamer met toilet en een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed, voorzien van bedlinnen en handdoeken.

Naast vier appartementen van circa 35 m2, zijn er drie ruimere (40m2 tot 45m2) appartementen beschikbaar. Twee appartementen beschikken over een zonnig terras. De kosten per nacht per appartement zijn € 77,50 en voor de drie grote appartementen € 112,50 (toeristenbelasting niet inbegrepen). Een babybed kan geplaatst worden voor €10,- extra. Een extra bed bijplaatsen is mogelijk in de grote appartementen en kost €15,- extra.

De appartementen zijn ook te huur in combinatie met andere services die de Van Eyck biedt, zoals het huren van het auditorium, de projectruimte of het realiseren van producties in de Labs.

Klein ontbijt en lunch is mogelijk op werkdagen in het café-restaurant van de Van Eyck. De mogelijkheid om maaltijden te bereiden in de appartementen is beperkt tot een magnetron.

(Betaald) parkeren kan op 10 minuten loopafstand op het Academieplein, in de Vrijthof-parkeergarage of op straat langs het Aldenhofpark.

Voor meer informatie over de Van Eyck Guesthouses, voor reserveringen en overige vragen over de verhuur van ruimtes, kunt u contact opnemen met Van Eyck Services: Anne Vangronsveld
guesthouses@janvaneyck.nl
+31 43.3503784

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief