Van Eyck Services

Diensten aan derden

Van Eyck Services biedt externe kunstenaars, ontwerpers en (culturele) organisaties de mogelijkheid om tegen betaling te werken binnen het kader van de Van Eyck en gebruik te maken van de faciliteiten en de ruime expertise die de academie in huis heeft.
 

AUDITORIUM EN ANDERE RUIMTES
Het auditorium en de andere multifunctionele ruimtes in de Van Eyck bieden een ideale setting voor publieksactiviteiten, symposia, screenings, debatten, performances, uitvoeringen en kleine festivals. De maximum capaciteit is 150 personen. 


GUESTHOUSES
De Van Eyck Guesthouses zijn appartementen voor een kort of lang verblijf in het centrum van Maastricht. Ze beschikken over een kleine keuken, een badkamer en een aparte slaapkamer. Centraal gelegen in Maastricht, tussen de verschillende kunstacademies, universiteitsgebouwen en culturele instellingen in. 


LABS
De verschillende Labs van de academie - het Charles Nypels Lab van printing & publishing, het Heimo Lab voor hout- en metaalbewerking, het Werner Mantz Lab voor fotografie en nieuwe media  en het Pierre Kemp Lab, de bibliotheek, zijn ook toegankelijk voor externen. 
 

CAFE -RESTAURANT
Het café-restaurant is de open ontmoetingsplek van de Van Eyck, open voor een kop koffie, een energierijk ontbijt of een smakelijke lunch.  Reservering voor groepen mogelijk. Voor bijzondere gelegenheden is het café-restaurant ook door derden te gebruiken. 
Het café is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Nieuwsbrief

Van Eyck Academie

×
Hierbij geef ik me op voor de Van Eyck nieuwsbrief